De ce ChamSys?

Din 2003, ChamSys a valorificat talentele proiectanților de iluminat, ingineri software și dezvoltatori de hardware pentru a depăși limitările consolelor tradiționale. Consolele de iluminat de înaltă performanță și programele software sunt concepute pentru a se adapta unei game largi de aplicații pentru operatori la toate nivelurile de calificare.

Consola este adaptată cu Software MagicQ

Software-ul MagicQ oferă un control puternic al iluminării cu o mulțime de funcții pe care designerii de iluminat se bazeze, cum ar fi vizualizarea completă a iluminatului, cartografierea pixelilor și redarea media HD pe până la 8 straturi diferite, toate integrate fără probleme pentru a eficientiza fluxurile de lucru, a economisi timp și a scurta curbele de învățare chiar și pe cele mai complexe sisteme de iluminare.

Consola DMX QuickQ

QuickQ 20 este o consolă DMX din noua serie QuickQ Chamsys acestea sunt proiectate pentru evenimente de mici anverguri, cu o interfață rapidă și usor de utilizat, 9,7" touch screen. Built-in Wi-Fi permite control de la distanţă de o tableta sau un telefon, care, de asemenea, poate servi ca un monitor extern.